Medlemmarna på avenyns bästa läge!

Medlemskap

Vi erbjuder tre nivåer av medlemskap för flexibilitet och möjligheter för alla att hitta något som passar dem. Välj mellan privat kontor, flexplats eller postbox och ta del av gemenskapen på Viewpoint Avenue.

Avenynföreningen

Avenyföreningen är en medlemsorganisation som arbetar på uppdrag av företagarna på Avenyn, Södra Vägen och delar av Vasastan. Vi arbetar med att marknadsföra och utveckla Avenyn och dess sidogator för att skapa attraktiva mötesplatser som våra medlemmar, staden och dess invånare drar nytta av.

UL3

Vi är organisationskonsulter som specialiserat sig på ledarskap, kommunikation och samarbete och erbjuder:

  • Upplevelsebaserade utvecklingsprocesser för chefer och ledare som vill ha kraftfulla verktyg för sin dagliga verksamhet.
  • Kommunikationsworkshops för grupper som vill ha ett praktiskt och kraftfullt system för att hantera internkommunikationen effektivt.
  • Samarbetsmetoder som skapa synergier mellan olikheter i teamet så att allas kompetenser tillvaratas på bästa sätt.

Stebla

Stebla levererar värde utifrån en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT-konsult- och specialistmarknaden. Vi utför och tillhandahåller konsulter inom system, webb och apputveckling.
Med en kärna av erfarna konsulter och ett stort nätverk av partners kan vi stötta och driva projekt med kostnadseffektiva lösningar. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster kommer alltid att präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

DISC Deluxe

Vi erbjuder kunskap och tydliga system för att förstå människor bättre. Vi utbildar, supportar och säljer beteendeprofiler för kommunikation, rekrytering och försäljning.

Jenny Andersson & Co

Jenny Andersson & Co arbetar med individ- och verksamhetsutveckling. Vi stärker era ledare och medarbetare med kraftfulla verktyg för att skapa hållbara resultat och arbetsplatser. Genom att öka er medvetenhet och motivera er själva och andra når ni era mål. Vi har gedigen erfarenhet och erbjuder bl a. professionell coaching, ledarutveckling, föreläsningar, teamutveckling, mindfulness träning och online kurser.

Vi erbjuder det bästa

N

Tillgång 24/7

N

Professionell coaching

N

Teknisk utrustning

N

Lounge & Altan

N

Frukost & AW varje månad

N

Fiber & Wifi