Medlemmarna på avenyns bästa läge!

Medlemskap

Vi erbjuder tre nivåer av medlemskap för flexibilitet och möjligheter för alla att hitta något som passar dem. Välj mellan privat kontor, flexplats eller postbox och ta del av gemenskapen på Viewpoint Avenue.

Avenynföreningen

Avenyföreningen är en medlemsorganisation som arbetar på uppdrag av företagarna på Avenyn, Södra Vägen och delar av Vasastan. Vi arbetar med att marknadsföra och utveckla Avenyn och dess sidogator för att skapa attraktiva mötesplatser som våra medlemmar, staden och dess invånare drar nytta av.

UL3

På översta våningen av Kungsportsavenyn 10 hittar du en fantastisk lokal för kontor, konferens och event. Vi har 200 m2 på insidan och 150 m2 altan på utsidan som vi delar på. Här finns ett affärsnätverk av företag som generöst och kreativt samverkar och utnyttjar lokalerna. Du är välkommen som medlem eller gäst när du vill vara mitt på Avenyn men ändå avskilt.

Stebla

Stebla levererar värde utifrån en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT-konsult- och specialistmarknaden. Vi utför och tillhandahåller konsulter inom system, webb och apputveckling.
Med en kärna av erfarna konsulter och ett stort nätverk av partners kan vi stötta och driva projekt med kostnadseffektiva lösningar. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster kommer alltid att präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Jenny Andersson & Co

Jenny Andersson & Co arbetar med individ- och verksamhetsutveckling. Vi stärker era ledare och medarbetare med kraftfulla verktyg för att skapa hållbara resultat och arbetsplatser. Genom att öka er medvetenhet och motivera er själva och andra når ni era mål. Vi har gedigen erfarenhet och erbjuder bl a. professionell coaching, ledarutveckling, föreläsningar, teamutveckling, mindfulness träning och online kurser.

Vi erbjuder det bästa

N

Tillgång 24/7

N

Professionell coaching

N

Teknisk utrustning

N

Lounge & Altan

N

Teknisk utrustning

N

Fiber & Wifi