Event på avenyns bästa läge!

Event

Hos oss kan ni anordna er kick off, AW eller privata event på vår 150 kvm stora altan eller 50 kvm stora lounge. Vi skräddarsyr ert event efter era behov och önskemål och hjälper er med allt från catering till genomförande. Vår altan är ett av få platser utmed Avenyn där du får en oslagbar överblick över hela gatan. Viewpoint Avenues centrala läge i Göteborg gör oss till en utmärkt bas för dig som vill ha nära till Göteborgs kultur, shopping och storstadspuls. Härifrån har du gångavstånd till många av Göteborgs mest populära sevärdheter, såsom Liseberg, Universeum och Ullevi.

Service

Vi skräddarsyr erat event efter era önskemål. Personal finns på plats och servicenivån anpassar vi efter vad som önskas och hur många personer som befinner sig i lokalen. Våra samarbetspartners inom catering och restaurang levererar högklassiga produkter och vi beställer allt åt er. När vädret tillåter är vår altan i västerläge en fantastisk mötesplats för ert event.

Våra event

På översta våningen av Kungsportsavenyn 10 hittar du en fantastisk lokal för kontor, konferens och event. Vi har 200 m2 på insidan och 150 m2 altan på utsidan som vi delar på. Här finns ett affärsnätverk av företag som generöst och kreativt samverkar och utnyttjar lokalerna. Du är välkommen som medlem eller gäst när du vill vara mitt på Avenyn men ändå avskilt.

Värmande vinterviner

Vad krävs av ett vin för att ge en värmande effekt? Är det bara alkoholhalten som gör att ett vin är mustigt och fylligt? Påverkas vinet mycket av hur det är framställt? Hur stor del spelar druvsorten in?

Vi kommer att prova fyra olika röda viner med olika ursprung, lagring och druvsorter. Dessa kombineras med lagrade ostar för att förstå vad som krävs av vinet och osten för att det ska bli en perfekt kombination! Vinerna är handplockade för att passa till vinterns ruskiga väder, mustiga grytor och vällagrade ostar.

Sommelier är Johan Magelsen som har över 20 års erfarenhet av att kombinera mat och dryck och ständigt utmana smaklökarna.

Tid & plats: 18.00 den 29 November på Viewpoint Avenue, Avenyn 10, Göteborg. Kostnad: 450 kronor per person eller 750 för par som swishas eller faktureras. För detta pris får du dessutom med dig kvällens favoritflaska hem.